El danès Brink tomba la selecció en un matx sense joc vistós

• Andorra marca el gol de l'honor al minut 71 i espera demà la República Txeca, que venç 2-1 Romania
R.M.S.

Rizvic fa una centrada davant de Santos, ahir a l'Estadi Comunal Foto: TONY LARA

El capità danès, Brink, va tombar ahir la selecció andorrana en el segon partit que es disputava ahir del torneig del Preeuropeu sub-17 que acull aquests dies el Principat. Dinamarca va derrotar 3-1 Andorra en un matx poc vistós, sense un gran futbol, però amb molta lluita que va acabar amb un gol per part local, obra de Fernández. Demà els andorrans jugaran contra la República Txeca, que també ahir va vèncer Romania per 2-1.

Andorra va aguantar el 0-0 fins el minut 34, quan en una jugada de tira-línies Brink va aconseguir afusellar tot sol en l'àrea petita un Pires que poc va poder fer. Amb l'1-0 es va acabar la primera part, on si de cas caldria destacar alguna aproximació, tímida, però clara, d'Andorra, que a l'hora de la veritat, però, no va aconseguir concretar més enllà de rematades desviades.

En la represa, un penal en el 58 va acabar amb el 2-0, obra de Brink, que es va ampliar només quatre minuts després amb la tercera diana del capità, i que va poder ser més quan en el 80 el mateix jugador va errar de penal. Abans, però, Andorra havia marcat el seu gol, obra de Fernández en el 71, que deixava un regust agredolç.

LA REPÚBLICA TXECA VENÇ 2-1 ROMANIA / En el partit inaugural d'aquest torneig del Preeuropeu, va ser la República Txeca qui es va endur la victòria davant de Romania. Amb el 2-1 final, els txecs van controlar un partit en què Romania no va poder demostrar gran cosa.

IANIS HAGI, FILL DE GICA HAGI / Amb el 10 de Romania a l'esquena, el fill del mític Gica Hagi va trepitjar la gespa del Comunal i va demostrar la seva qualitat organitzant el joc d'atac de la seva selecció.