Còmode triomf a l'Olimpíada abans del descans d'avui

KHANTY-MANSIYSK

Óscar De la Riva. Foto:

Andorra havia de guanyar ahir davant de Trinidad&Tobago i així ho va fer. Va ser una victòria còmoda respecte als enfrontaments que ha tingut el combinat tricolor fins el moment a l'Olimpíada russa. Finalment el marcador l'ha afavorit amb un clar 3,5-0,5. Això arriba just el dia d'abans d'una jornada de descans d'avui que els hi servirà als andorrans per reiniciar la competició, demà, amb més moral. El pròxim rival serà Bolívia.

Tres victòries i un empat és el balanç d'ahir a la localitat de Khanty-Mansiysk. Óscar De la Riva va obrir la llauna amb facilitat, després que tot i no treure tot l'avantatge que es preveïa, derrotés Ryan Harper. En el segon enfrontament, Marc Simonet ha sabut regular el seu joc per esperar l'ocasió i rematar la feina davant de Marcus Joseph. La tercera victòria de la tarda va arribar gràcies a Raül Garcia, el qual va saber tenir el joc del seu costat i va aprofitar les errades del rival per fer el 3-0. Finalment, Vicens Santamaria va gestionar el seu duel amb calma, però una batalla final de torres difícil de guanyar ha acabat per deixar en inevitable les taules. Tot això, abans de la jornada de descans d'avui.