PUBLICITAT

La família Pujol Ferrusola declara davant la batlle

  • La família sospita que la filtració va sortir de la direcció d'un banc
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Rascagneres surt de la batllia al seient del darrere d'un cotxe, ahir. Foto: ana / j. d.

Part de la família Pujol –Marta Ferrusola i cinc dels seus fills– van respondre ahir al matí les preguntes de la batlle Canòlich Mingorance, que instrueix la demanda per vulneració de secret bancari que va presentar la defensa de la família a Andorra. Segons fonts pròximes al cas, l'objectiu de la batlle era tenir més dades per esbrinar com es va produir la filtració de la informació dels comptes que els Pujol tenien a Andorra. Les sospites de la família són que la filtració va sortir de la direcció o la presidència d'un banc andorrà, arran de les pressions que haurien rebut des de Madrid. Algunes fonts van indicar que els Pujol van arribar a Andorra el dimarts i que van fer nit en un cèntric hotel de la capital. En el cas de la dona de l'expresident, Marta Ferrusola, hauria abandonat el país just després de passar per la Batllia.

Els membres de la família Pujol que van desplaçar-se a les dependències judicials andorranes van ser Marta Ferrusola i els quatre fills –Marta, Mireia, Pere i Oleguer– que suposadament haurien tingut diners dipositats al país i que van transferir a Espanya durant el mes de juliol, a més de Jordi Pujol Ferrusola, imputat per l'Audiència Nacional espanyola per un delicte de frau fiscal.

Segons informa l'ANA, tots ells van arribar a la Seu de la Justícia en cotxes individuals per la porta del darrere i van abandonar les dependències esglaonadament per evitar les càmeres. Van estar acompanyats per l'advocat andorrà, Jean-Michel Rascagneres, i del lletrat de la família a Espanya, Cristóbal Martell. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT