Jonathan Castroviejo, 10è a la crono individual del Mundial

• El resident finalitza a 1min 44s del nou campió del món, el britànic Bradley Wiggins
PONFERRADA

El ciclista espanyol Jonathan Castroviejo, resident al Principat, es va mostrar satisfet després de completar ahir, a Ponferrada (Lleó), «la millor crono» de la seva trajectòria esportiva, segons va manifestar, que va acabar en la 10a posició en el Campionat del Món de lluita individual contra el rellotge, i en la qual es va imposar el britànic Bradley Wiggins.

Castroviejo va destacar de la seva cursa contra el rellotge la regularitat sostinguda al llarg dels 47,1 quilòmetres de recorregut i el fet que hagi acabat millor que al principi, segons va declarar ahir a la tarda als periodistes al final de la contrarellotge individual. El ciclista espanyol de l'equip Movistar, que va ser 10è a 1min 44s del guanyador, va manifestar que durant la cursa havia anat «còmode» al llarg de tota la prova, «potser millor en la part final», va precisar. Castroviejo va reconèixer que va començar la prova «regulant massa» perquè l'última pujada «era molt exigent i calia guardar forces».

WIGGINS, MARTIN I DUMOULIN / El podi del Campiona del Món, amb Wiggins al capdavant amb un temps de 56min 25s, el van completar l'alemany Tony Martin, que va acabar a 26s del britànic, i l'holandès Tom Dumoulin, a 41s. La gran decepció va ser per a Martin, ja que l'alemany desitjava aconseguir el seu quart or consecutiu en aquesta especialitat. Wiggins, fins ahir, havia claudicat davant de l'alemany en altres dos Mundials.

DIUMENGE, LA CURSA EN LÍNIA / El pròxim diumenge es disputa a la mateixa localitat de Ponferrada la prova en línia d'aquest Mundial de ciclisme en carretera. En la línia de sortida hi seran els residents del Katusha Joaquim Purito Rodríguez i Dani Moreno, que intentaran lluitar perquè l'equip espanyol guanyi la medalla d'or que l'any passat es va endur el portuguès, i actualment resident a Andorra, Rui Costa.