PUBLICITAT

Ld'A vol presentar una llista nacional i 5 de parroquials

  • A partir del novembre es definirà la persona que encapçalarà el projecte
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Gallardo amb el secretari general dels Liberals, Ferran Costa Foto: ÀLEX LARA

Els Liberals d'Andorra estan treballant per poder presentar una llista nacional i cinc de parroquials a les properes eleccions generals. Així ho va manifestar el president de la formació política, Jordi Gallardo, en una entrevista concedida al programa matinal Ara i Aquí de RNA. Gallardo va explicar que l'objectiu del partit és tornar al Consell General i que la recerca de candidat per encapçalar la llista no és ara per ara una prioritat.

Liberals d'Andorra treballa per una «implantació àmplia» que es podria concretar en la presentació d'una llista nacional i cinc de parroquials. Segons el parer del president de la formació, les llistes electorals han de combinar renovació i experiència d'anteriors mandataris.

Gallardo creu que hi ha moltes lleis importants al Consell que difícilment es podran aprovar abans de finals de legislatura, i per tant, podria ser que el Govern prioritzés les més importants i així es poguessin avançar les eleccions, tal com s'apuntava des de EL PERIÒDIC aquest dilluns. Concretament, les eleccions serien el mes de gener.

Pel que fa a la persona que encapçalaria la llista nacional, Gallardo va manifestar que qualsevol dels membres de l'executiva estaria disposat a assumir el repte, i en el seu cas, «si el partit m'ho demanés, hi estaria disposat». En aquest sentit, però, Gallardo va explicar que no és una qüestió prioritària, que no han optat per triar el candidat i construir el discurs, sinó que han elaborat un decàleg consensuat, que s'haurà de ratificar en el congrés del 6 de novembre, i a partir d'aquí es buscarà la persona més idònia per a aquest càrrec.

Entre els punts que defensen L'dA, hi ha la minimització dels efectes de l'IRPF (ja és tard per derogar-lo), o la negativa a seguir endavant amb l'acord d'associació amb Europa, perquè consideren que no és assumible per a Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT