PUBLICITAT

Filmat el director d'un restaurant que es va apropiar de 257.000 euros

  • Detinguts tres homes marroquins per furts de mercaderies
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Agents de la policia en un control Foto: TONY LARA

La Policia va detenir el passat dimarts el director d'un restaurant de la capital que presumptament s'hauria apropiat de 257.000 euros en un any i mig, tal com va recollir ahir l'ANA d'un rotatiu del país. Pel que sembla, la gerència de l'establiment va denunciar l'home amb proves documentals i filmacions. El detingut a Andorra la Vella és un resident espanyol de 62 anys. Se l'acusa de presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni per apropiació de diners. La detenció d'aquest resident espanyol forma part de les 17 que es van dur a terme durant la setmana del 15 al 21 de setembre.

També per un delicte contra el patrimoni es va detenir el divendres passat a Escaldes-Engordany un romanès no resident de 44 anys com a presumpte autor de temptativa de furt amb força en una cabina telefònica pública d'un hotel.

D'altra banda, la Policia va detenir dissabte a Sant Julià de Lòria tres homes de nacionalitat marroquina no residents de 37, 33 i 31 anys respectivament, com a presumptes autors de furt de nombrosa mercaderia (tabac, queviures, perfums i ulleres de sol), en diversos establiments de Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, amb un valor encara per determinar però inicialment superior als 1.300 euros.

Pel que fa als delictes contra la salut pública, els agents van detenir aquest passat dijous dos andorrans de 31 i 28 anys.

Conductors ebris / Durant la setmana del 15 al 21 de setembre s'han produït set detencions per conduir superant els límits d'alcoholèmia permesos. Així, el dimecres es va detenir un andorrà de 56 anys, amb una taxa d'1,05 g/l. El dijous es va detenir un andorrà de 52 anys, amb una taxa d'1,70 g/l. L'endemà, divendres, es va detenir, una resident espanyola de 29 anys, amb una taxa d'1,61 g/l. El dissabte es van produir dues detencions, una a un resident espanyol de 54 anys, amb una taxa de 2,12 g/l; i l'altra a un colombià no resident de 31 anys, amb una taxa d'1,38 g/l, després de tenir un accident amb danys materials a Sant Julià de Lòria. Finalment, aquest diumenge es va detenir un andorrà de 36 anys, amb una taxa d'1,80 g/l, i un andorrà de 37 anys, per negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia, després de tenir un accident amb danys materials a Andorra al Vella.

Amenaces i agressions / D'altra banda, el passat dimecres la Policia va detenir a Andorra la Vella, dos andorrans de 22 i 20 anys respectivament, implicats en amenaces i agressions físiques en el transcurs d'una baralla originada a la via pública. I l'endemà, dijous, van detenir a Andorra la Vella, un andorrà de 22 anys, com a presumpte autor de desobediència, amenaces i injúries als agents de Policia produïts en el marc d'una presumpta conducció sota l'efecte de begudes alcohòliques.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT