PUBLICITAT

Propostes per lluitar contra el canvi climàtic

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP), va organitzar a l'estiu una proposta d'idees per a la redacció d'un projecte Life sobre canvi climàtic al Pirineu. La presentació de candidatures es va tancar a principis de setembre. Aquestes idees havien d'estar relacionades amb l'adaptació, impactes i vulnerabilitat a l'àmbit del canvi climàtic. L'objectiu és donar suport a iniciatives ambientals i identificar i atraure talent cap al sector ambiental. Segons va informar el Govern de Navarra.

La proposta d'idees estava oberta a suggeriments procedents d'Espanya, França i també d'Andorra. Els projectes havien de complir les següents condicions: basar-se en la cooperació transfronterera, contemplar la totalitat del Pirineu, afavorir la conservació de la natura i el medi ambient, i finalment estar relacionats amb l'adaptació al canvi climàtic i ser coneixedor del territori.

Per a la selecció de candidatures es tindran en compte els següents criteris: la qualitat de l'expedient, el caràcter innovador de la iniciativa, el foment de la sostenibilitat ambiental, la transversalitat del projecte o la viabilitat i sostenibilitat de la iniciativa a llarg termini.

La CTP va ser creada l'any 1983 per iniciativa del Consell d'Europa, amb la intenció de constituir als Pirineus una estructura de cooperació transfronterera similar a les que existeixen a d'altres fronteres europees.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT