PUBLICITAT

Rescatat el cos del jove desaparegut a la Vall de Boí

  • L'autòpsia determina que es tracta del noi de 29 anys, veí de Sant Joan Despí
EL PERIÒDIC
LA VALL DE BOÍ

Periodic
Un helicòpter dels Bombers de la Generalitat Foto: EL PERIÒDIC

L'helicòpter de Bombers de la Generalitat va poder rescatar finalment ahir el cos sense vida que diumenge a la tarda es va localitzar a una zona de difícil accés al Parc Nacional d'Aigüestortes (Alta Ribagorça), a l'Estany de Gémena de Baix. Els Bombers van deixar ahir al matí el cadàver al Balneari de la Vall de Boí i seguidament va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Lleida per tal d'efectuar l'autòpsia pugui determinar les causes de la mort així com la seva identitat. Els Mossos d'Esquadra van confirmar que el cos sense vida és el del jove de 28 anys, Sergi S. R., veí de Sant Joan Despí, que va desaparèixer dissabte mentre feia senderisme per la zona.

El cos va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Lleida i allà va ser identificat tot i que encara no se li havia fet l'autòpsia que determinarà les causes exactes de la mort. Els Bombers ja el van localitzar diumenge però van haver de suspendre la recerca per la climatologia i la foscor. El dispositiu per recuperar el cos va començar ahir al matí a les nou amb un helicòpter dels Bombers de la Generalitat que es va enlairar fins a 3.000 metres d'alçada per accedir a l'indret de difícil accés del Parc Nacional d'Aigüestortes, segons va informar l'ACN.

Les condicions meteorològiques no eren massa favorables però l'operació va acabar amb èxit i es va poder rescatar el cadàver. Posteriorment va ser traslladat al Balneari de la Vall de Boí des d'on va ser dut a l'Institut de Medicina Legal de Lleida. Cinc dotacions dels Bombers i dues dels Mossos d'Esquadra, a més del Grup de Rescat de Muntanya, van treballar diumenge en el dispositiu de recerca fins que es va fer fosc. L'helicòpter dels Bombers va descobrir el cos a última hora de la tarda, aparentment sense vida. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT