PUBLICITAT

Els projectes de les fonts?i el telefèric avancen

  • El concurs per l'espectacle de llum al riu podria fer-se en les properes setmanes
IMAR MARTÍNEZ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

A part dels projectes turístics ja establerts, amb més o menys èxit, n'hi ha que segueixen pendents, alguns des de fa anys i d'altres de més recents. Un d'ells és el de l'espectacle d'aigua, llum i so que el Govern, ara sí, sembla que vol instal·lar al riu Valira, com ja va avançar aquest rotatiu. A principis d'any el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, va anunciar que aquest era el projecte escollit per destinar el milió d'euros turístics. La idea proposada era la d'instal·lar una o diverses fonts al riu amb l'objectiu de projectar l'espectacle de forma permanent. El projecte es va presentar les primeres setmanes de gener amb l'objectiu de llançar un concurs d'idees durant el segon trimestre per poder tenir enllestides les obres de cara a aquesta temporada d'hivern. Es va fer el silenci durant mesos, amb declaracions puntuals del ministre on deia, per exemple, que el projecte no es tiraria endavant si superava el milió i mig d'euros. Les darreres informacions apunten a que el concurs d'idees per licitar la font es farà en les properes setmanes, però no es faria la licitació fins el 2015, per tant aquest hivern segur que no hi haurà espectacle. Veurem si aquesta vegada es compleixen els terminis.

El telefèric del carroi / El Comú de la Massana va aprovar a principis de juliol el conveni per promoure la realització del telefèric del Carroi, que l'ha d'unir amb Andorra la Vella i amb les pistes d'esquí de Pal. S'ha donat llum verd des de la capital i des del Govern i ara cal que l'informe d'enginyeria sigui favorable i que es convoqui la licitació de la concessió administrativa. Si tot és positiu, les obres s'haurien de començar a finals de l'any vinent, després de l'adjudicació del concurs.

Un dels projectes que ha quedat a l'aire és el del parc aquàtic cobert que volen tirar endavant els nous propietaris de la Borda Nova. En un principi el Comú d'Andorra la Vella recolzava la idea. Ara per ara, però, el projecte està en punt mort.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT