PUBLICITAT

Homenatge pels cent anys d'Esteve Albert

  • Els col·lectius culturals demostren l'admiració per l'escriptor
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Esteve durant l'acte de dissabte Foto: ANA / J. D.

Diferents col·lectius culturals van produir dissabte al vespre un espectacle d'homenatge a Esteve Albert emmarcat en el programa de celebracions pel centè aniversari del seu naixement. Sota el paraigua del Ministeri de Cultura però sorgit de la iniciativa ciutadana, l'espectacle va voler celebrar les diferents facetes d'Albert i, sobretot, les que van deixar una empremta en el Principat. El ministre de Cultura, Albert Esteve, va assegurar que veure aquestes mostres de suport a l'artista, els fa «feliços i orgullosos».

Esteve va destacar la polifacètica figura d'Albert: «Avui el que hem fet aquí és presentar a l'Esteve Albert, veure la seva vida i conèixer sobre ell com a escriptor, com a poeta, com a músic, com a fundador del Pessebre Vivent, i homenatjar una persona molt rellevant per fer canviar una mica la manera com nosaltres mateixos veiem la nostra cultura».

L'homenatge, segons informa l'ANA, es va fer en forma d'espectacle cultural, amb la conducció de Noemí Rodríguez, la projecció del documental Pastor de somnis, de Rafael Vilella i Gemma Garcia Figuera, i els números de dansa –amb música de Lluís Cartes i direcció de Maribela Moreno–, de cant –amb el cor dels Petits Cantors del Principat d'Andorra–, l'actuació del grup de Fallaires, la projecció de vídeopoemes o l'actuació musical de Germanes Abad.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT