PUBLICITAT

Comèdia, música i bon humor en la 45a Temporada de Teatre

  • També hi seran presents, un any més, obres d'èxit de la cartellera catalana
EL PERIÒDIC
SAN JULIÀ DE LÒRIA / ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'actor andorrà Isaak Férriz representa l'obra ?El Pes del Plom'. Foto: EL PERIÒDIC

Els comuns de Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella han presentat, a través d'un comunicat, les obres de la 45a Temporada de teatre conjunta. Les obres de Sant Julià de Lòria combinaran, seguint la línia de programacions passades, comèdia, bon humor i música en directe amb obres de «primera línia als teatres catalans».

Les obres d'Andorra la Vella, per la seva banda, apostaran per la «diversitat, la modernitat i el suport als actors i companyies del país».

La nova temporada «ens farà passar bones estones però sense deixar de remoure les ments i els cors dels espectadors que s'atreveixin amb aquesta programació».

La temporada començarà a Andorra la Vella amb la participació andorrana d'Isaak Férriz en l'espectacle El Pes del Plom, de la companyia barcelonina La Virgueria el 9 d'octubre a les 21.30 hores i l'estrena en el camp de la interpretació del músic andorrà Lluís Cartes, en un «espectacle captivador» de la companyia Torb Teatre el dijous 11 de desembre.

El comunicat destaca també l'estrena de l'espectacle Idiota, de Jordi Casanovas, amb Ramon Madaula, «un dels més reconeguts actors de l'escena catalana».

TEMPORADA A SANT JULIÀ / Sant Julià de Lòria, per la seva banda, obrirà amb l'espectacle Losers, la «nova perla»de Marta Buchaca, «una comèdia romàntica on tots ens sentirem identificats en algun moment», serà el dijous 16 d'octubre a les 21.30 hores.

La temporada continuarà el mes de novembre, amb «un gran musical», d'èxit massiu a tot el món, Germans de Sang. Després de 20 anys de la seva estrena en català, ara torna amb la direcció escènica de Ricart Reguant i la direcció musical de Dani Campos.

No faltarà tampoc a Sant Julià la tradicional obra nadalenca Els Pastorets, que s'estrenarà el dia de Sant Esteve i es representarà per últim cop aquesta temporada el 6 de gener del 2015 a les sis de la tarda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT