PUBLICITAT

300 persones pedalen pel medi ambient a Ordino

EL PERIÒDIC
ORDINO

L'onzena edició de la Bicicletada popular, aquest any a Ordino, va tornar a ser un èxit. Per tercer any consecutiu l'organització va aconseguir arribar als 300 participants, que durant el dissabte passat van pedalar pels carrers del poble i fins a la Cortinada, en una jornada festiva, familiar i cívica.

L'objectiu dels organitzadors (el Govern d'Andorra, el Centre Andorra Sostenible i el Comú d'Ordino) era transmetre la necessitat de treballar per una mobilitat més sostenible, però també segura. Andorra Sostenible va col·laborar en aquest sentit obsequiant amb un braçalet reflectant a tots els participants.

El coordinador del Centre Andorra Sostenible, Javi Gómez, va expressar la seva satisfacció perquè «hi ha hagut molt ordre, molt civisme, sempre diem que és la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura però ens oblidem d'allò de segura, i des de bon matí la gent ha vingut amb un ambient festiu i cívic». Gómez va recordar que l'esdeveniment està emmarcat dins el programa de Medi Ambient en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT