PUBLICITAT

Segona sortida a la muntanya de persones discapacitades

  • L'excursió tindrà lloc el cap de setmana vinent al refugi de Sorteny
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una voluntaria acompanya a una persona en cadira de rodes. Foto: TONY LARA

L´associació Hi arribarem, creada amb el suport del Rotary Club i dedicada als discapacitats, realitzarà el cap de setmana del 27 i 28 d'aquest mes la segona excursió després de la primera sortida que va efectuar el 21 de setembre de l'any passat a Naturlàndia.

En aquesta ocasió, segons va explicar el president de l'entitat, Didier Rusterucci, s'ha volgut ser més agosarat en les activitats programades i a diferència de la cita anterior la sortida serà de dos dies al refugi de muntanya de Sorteny, a Ordino, amb una trentena de persones que hi passaran la nit. En total s'espera la presència d'unes 120 persones.

ACTIVITATS PROGRAMADES/Al refugi es duran a terme diverses activitats, com concerts o descobertes del cel estrellat, de la fauna i de la flora. La sortida es tancarà el diumenge amb una arrossada a la Coma d'Arcalís oberta a tots els voluntaris que no puguin anar al refugi ja que la capacitat és limitada.

L'objectiu principal és que «tothom que ho vulgui, gaudeixi de la muntanya però especialment aquells que no poden fer sortides de certa dificultat». Es tracta, segons Rusterucci, que en puguin beneficiar-se «tant les persones que no s'ho poden permetre econòmicament com aquelles que no poden sortir de casa habitualment».

Entre les activitats futures de l'entitat es preparen sortides a esquiar per a persones discapacitades aquest hivern en petits grups.

En l'esperit de l'associació també hi ha conscienciar la població i impulsar el voluntariat, especialment entre els més joves. L'associació com a tal va néixer a França i a Andorra compta amb el suport del Rotary Club i també d'altres associacions com ara la Creu Roja andorrana, l'Escola Nostra Senyora de Meritxell i la Fundació Privada Tutelar, entre d'altres.

Totes les persones interessades poden formalitzar les seves inscripcions directament a les dependències de la Creu Roja, al carrer Prat de la Creu, 22 de la capital.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT