PUBLICITAT

Barreja cultural poc participada

  • Una cinquantena de persones van acudir ahir als espectacles de la 1a Fira de les Cultures
P. G.
LA MASSANA

Periodic
Foto:

La baixada de les temperatures i la coincidència de la Vila Medieval va deslluir l'inici de la Fira de les Cultures, que es va celebrar ahir a la tarda a la plaça de les Fontetes de la Massana. Les parades ubicades en aquesta plaça es van oferir de manera gratuïta per exposar productes en motiu de la primera edició de la Fira de les Cultures, però no van tenir bona acollida per part dels comerciants, quedant moltes d'elles per obrir. Acelma va organitzar aquest esdeveniment per commemorar el Dia Internacional del Turisme que se celebra demà.

Poques parades i poca gent, però al vestíbul del centre de les Fontetes, i a partir de les set de la tarda, es van congregar una cinquantena de persones per presenciar balls folklòrics interpretats per gent de la Casa de Portugal, així com també els cants de la coral anglesa International Singles. Tot i aquest inici poc assistit, la presidenta del col.lectiu organitzador, Joana Tomàs, va explicar que la intenció és que continuï en properes edicions, amb una preparació "amb més antelació", va comentar.

L'objectiu d'aquesta Fira de les Cultures és donar veu, segons Tomàs, a la varietat de nacionalitats que conviuen en la parròquia per conèixer part de les seves cultures, mitjançant una cita anual amb to festiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT