PUBLICITAT

Graduació de la 2a promoció de Voluntaris per la Natura

  • Nou joves obtenen el diploma que acredita els seus coneixements
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Alguns dels joves que han participat als cursos Foto: COMÚ DE LA MASSANA

L'anunci de la continuïtat del curs del CVN ha estat la millor notícia, en l'acte de graduació de la segona promoció del Cos de Voluntaris per la natura. Després de seguir un complet programa teòric i pràctic, de nou mesos de durada, ahir es va celebrar al teatre de les Fontetes de la Massana l'entrega dels diplomes als nou alumnes, en un acte molt emotiu, ja que es tanca un cicle en què alumnes i professors han treballat intensament per assolir els reptes.

«Vull felicitar als joves per haver arribat a final de curs amb molts coneixements apresos però també per tota la feina que han fet per millorar la parròquia, ja que han participat activament en la neteja de boscos i camins i han realitzat moltes pràctiques de jardineria, contribuint a fer més atractiva la nostra parròquia”, va afirmar el cònsol major, David Baró.

El CVN va començar l'any passat amb l'objectiu de formar professionals en el sector de la jardineria i gestió forestal i donar una sortida laboral als joves. Una de les novetats de la segona edició ha estat la incorporació d'un mòdul de ramaderia i l'obtenció de la titulació de primers auxilis de la Creu Roja. «El cicle formatiu és ara encara més complet i això vol dir que els joves tindran més oportunitats per trobar feina. Estem molt satisfets de saber que els joves de la primera promoció ja han pogut entrar al món laboral o bé han reprès els estudis; de fet, alguns alumnes ja tenen ofertes de feina», va explicar la consellera Jael Pozo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT