PUBLICITAT

Comença la 9a edició dels 'Dissabtes d'art'

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La novena edició dels Dissabtes d'art d'Escaldes-Engordany s'inicia aquest dissabte vinent amb un taller d'art oriental. L'objectiu és fer conèixer l'art d'una manera «amena, sensorial i diferent, utilitzar-lo com a eina de descoberta del món per als infants i potenciar la creativitat, la imaginació i les experiències dels sentits». Els tallers van adreçats a infants de 6 a 11 anys, es fan de les 10.30 a les 12.30 hores al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany, i tenen un preu de tres euros. Al llarg de les darreres vuit edicions 1.019 infants han pres part dels tallers.

Amb el títol Arròs d'art, aquest dissabte els nens i nenes s'inspiraran en les peces exposades a la mostra Cultures asiàtiques per crear diversos objectes a partir de l'arròs, un dels aliments bàsics de la dieta oriental.

El segon Dissabte d'art tindrà lloc el 15 de novembre i es basarà en l'escultura, amb el títol Mans d'artistes.

La tercera proposta, Ens vestim a amb art, tindrà lloc el 17 de gener i el 18 d'abril es farà el darrer Dissabte d'art, En Rousseau i els seus amics animals, reinterprentant els animals salvatges que apareixen en les obres de Rousseau.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT