PUBLICITAT

El col·legi de Sort recupera la normalitat a l'aula de P4

  • Ensenyament substitueix el docent que els pares no volien per problemes de convivència
EL PERIÒDIC
SORT

Periodic
Els alumnes tornen al col·legi Àngel Serafí Casanovas de Sort, ahir Foto: acn / marta lluvich

El col·legi Àngel Serafí Casanovas de Sort va recuperar ahir la normalitat al tornar els alumnes de P4 a l'escola després que Ensenyament n'hagi apartat el mestre. La solució ha estat possible després que el centre hagi decidit destinar el polèmic mestre a tasques de reforç a Primària. La polèmica va sorgir dilluns, quan 23 nens dels 27 de P4 no van començar el curs perquè els pares no estaven d'acord amb el docent assignat per substituir la professora titular, de baixa per maternitat. Després d'una llarga reunió mantinguda entre el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, els pares i membres del centre, es va desencallar la situació.

Els pares denunciaven que el docent assignat per substituir la professora titular ha mostrat anteriorment problemes de convivència i tacte i per això rebutjaven que s'ocupés dels seus fills. Dimarts a la nit en assemblea els pares van valorar la situació després de la reunió mantinguda amb el director dels serveis territorials d'Ensenyament i finalment van decidir finalitzar la protesta i que ahir ja portarien els seus fills a escola, informa l'ACN.

Dimarts Ensenyament va proposar als pares dels alumnes de P4 del col·legi de Sort, «mesures de caràcter administratiu i reorganització de centre'» per posar fi a la problemàtica existent. Cullerés, director dels serveis territorials a Lleida, va explicar que reformular l'organització del centre és competència de l'escola d'acord amb l'autonomia del centre. L'inspector va explicar a la nit l'acord pres als pares perquè pugessin decidir en assemblea si continuaven amb la protesta de no portar els nens a l'escola o aturaven la reivindicació. Cullerés va dir que la reunió, de més de tres hores, va estar «positiva i fructífera». Aquest dimarts només van tornar a assistir quatre nens a P4 dels 27.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT