PUBLICITAT

Rios considera que el Govern 'va pel bon camí'

  • El PS mostra el seu suport en matèria d'afers exteriors
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Rios a punt d'entrar a Govern abans de la reunió amb Martí, ahir Foto: ÀLEX LARA

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, David Rios, va mostrar el suport del PS al Govern en matèria d'afers exteriors, després de la reunió que va tenir amb el cap de Govern, Toni Martí. Segons Rios, a la reunió que va durar poc més d'una hora, Martí va ser molt «transparent» i el va informar sobre les reunions amb el president d'Espanya, Mariano Rajoy, el Sant Pare i la reunió que el ministre de Finances, Jordi Cinca, va tenir amb el seu homòleg espanyol, Cristobal Montoro. La reunió entre Martí i Rios s'emmarca dins les trobades que està tenint el cap de Govern amb els grups parlamentaris per informar sobre els avenços en afers exteriors.

El CDI / Pel president del grup socialdemòcrata, el Govern «està avançant i va pel bon camí» en relació al Conveni de no doble imposició. Això sí, Rios no va voler donar més informació de la ja donada sobre l'intercanvi automàtica d'informació fiscal per «responsabilitat», perquè «encara s'hi està treballant».

Rios va incidir en el recolzament del PS al treball que està fent i va considerar que «sempre hem sigut lleials amb el Govern en aquest tema perquè creiem que és un tema d'estat. L'únic però que va trobar Rios és la manca d'informació que arriba als andorrans. Segons el president del grup socialdemòcrata, «hem demanat que es faci un esforç de comunicació de cara al ciutadà, perquè s'estan seguin els passos correctes».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT