PUBLICITAT

Esteve Albert, dels més venuts a la Setmana del llibre en català

  • L'estand andorrà ven 111 llibres, la majoria d'editorials del país
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

L'Àrea de Lectura Pública i Biblioteques va informar ahir a través d'un comunicat de premsa que la valoració de la participació a la 32a Setmana del llibre en català, vertebrada a través d'un estand conjunt del Ministeri de Cultura i l'Associació d'Editors d'Andorra, ha estat positiva.

Els títols més venuts van ser: Camins d'Andorra – la guia editada per Andorra Turisme –, amb 16 exemplars venuts i Història digital d'Andorra, d'Aloma Editors, amb 6 exemplars.

Ara bé, l'autor protagonista va ser Esteve Albert, els llibres del qual «han resultat d'interès per al públic català i se n'han venut 23». De l'Editorial Andorra, des del departament també van destacar la venda de 5 exemplars d'El museu de l'elefant, i 5 d'El romànic a Andorra.

Històries del bon déu, d'Erich Maria Rilke, de Límits, amb 4 exemplars venuts, també va ser mencionat per l'Àrea de Lectura, que també va anunciar ahir en el comunicat de premsa que la propera publicació de l'editorial serà la traducció en català de la correspondència d'Erich & Lou al final del 2014.

El més positiu de la presència andorrana a la Setmana, segons els organitzadors, va ser la bona acceptació de les activitats proposades per donar a conèixer tant la producció editorial d'Andorra com els escriptors del país.

L'activitat amb més ressò i més assistència va ser la taula rodona dels escriptors andorrans Albert Salvadó, Joan Peruga, Albert Villaró i Iñaki Rubio, moderada per Vicenç Villatoro, el passat 13 de setembre, sota el títol Andorra, bressol de noves veus literàries?, i en la qual els autors van parlar sobre el país com a font de temes literaris i l'acceptació dels nous autors al país. Pel que fa l'itinerari literari proposat per editorial Andorra amb Joan Peruga el mateix dia 13 al matí, basat en El museu de l'elefant, va ser seguit per 24 persones.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT