PUBLICITAT

'Veus d'Andorra 3' ja està a les llibreries del país

  • El volum pretén ensenyar català però des de la vessant andorrana
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Veus d'Andorra 3, mètode d'aprenentatge de català, ja està a les llibreries del país. Es tracta d'una publicació destinada als estudiants de la llengua aportant «grans dosis d'accent andorrà», tal i com va explicar ahir el ministre de Cultura. Així, hi inclou anècdotes, llegendes, dibuixos i explicacions històriques sobre el país i la seva manera de funcionar.

Els volums són fruit del treball de Marta Mas i Albert Vilagrasa, i estan editats per Publicacions de l'Abadia de Montserrat. Consta d'un llibre de l'alumne, d'un d'exercicis i d'un CD per a la realització de les activitats orals i de comprensió. Aquest tercer volum s'equival al nivell B1 segons el marc europeu comú de referència per a les llengües.

Aprofitant la presentació de Veus, el ministre va demanar a la població que s'impliquessin en la integració lingüística, «perquè és cosa de tots». «Els catalanoparlants tenim tendència a canviar la llengua» davant de persones que no són del país. En paral·lel, «cal seguir insistint perquè els empresaris i també els treballadors potenciïn l'ús del català».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT