PUBLICITAT

13 persones detingudes en el marc de l'operació ?Neta'

  • La Policia actua contra un resident per un delicte d'exhibicionisme
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'edifici central de la Policia. Foto: ÀLEX LARA

La Policia ha detingut 13 persones en el marc de l'operació Neta antidroga, iniciada al mes de juny. Les detencions es van produir entre els dies 9 i 11 de setembre. Els detinguts són dues dones i 11 homes, tots residents a Andorra i d'edats compreses entre els 23 i els 43 anys. Amb aquestes 13 detencions, la setmana del 8 al 14 de setembre es va tancar amb l'arrest de 21 persones.

Més delictes / Per delictes contra la salut pública, també es va detenir a Escaldes-Engordany un no resident de nacionalitat espanyola de 19 anys, per possessió de 0,1 grams de cocaïna. I dissabte, els agents van detenir a la frontera del riu Runer un resident espanyol de 33 anys, que accedia al Principat amb 0,5 grams de cocaïna. D'altra banda, la Policia va detenir dues persones per conduir superant els límits d'alcoholèmia permesos. Els detinguts van ser un resident francès i un altre de portuguès que, a més, va ser aturat per cometre una infracció al Codi de circulació.

També va haver-hi dos detinguts com a presumptes autors de maltractament domèstic. Un resident espanyol de 35 anys i un resident portuguès de 39. A més, la policia també va detenir un resident marroquí com a presumpte autor d'un delicte d'exhibicionisme davant d'un menor d'edat.

Finalment, van arrestar un home no resident de nacionalitat xinesa de 40 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'ús de documents falsos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT