PUBLICITAT

Esmena a la totalitat d'SDP i del PS a la llei dels funcionaris

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Sindicatura ha admès a tràmit les esmenes a la totalitat presentades pel grup parlamentari mixt i pel socialdemòcrata al projecte de llei de qualificada de creació i regulació del pla de pensions de la funció pública. Així va aparèixer ahir publicat al Butlletí del Consell General. Al mateix butlletí també s'anuncia la reducció del termini a tres dies per poder revisar i sotmetre a votació les esmenes a la totalitat en la sessió del Consell General prevista per aquest dijous.

A més, en la sessió del proper dijous 18 de setembre, a part de les dues esmenes a la totalitat, també es preveu l'examen i votació de la proposició de llei qualificada de partits polítics i finançament electoral. Durant la sessió, també es votarà la presa en consideració de la proposició de llei d'arbitratge i de la proposició de llei de sostenibilitat de les finances públiques i d'estabilitat pressupostària i fiscal.

A banda de l'esmena a la totalitat, el PS ha presentat 26 esmenes parcials al projecte de llei de jubilació dels funcionaris.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT