PUBLICITAT

L'Escena Nacional d'Andorra estrena ?La mà de mico'

  • L'obra es representarà els dies 25, 26 i el 27 de setembre a les Fontetes
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Terror, por i angoixa. L'Escena Nacional d'Andorra (ENA) estrena l'obra de teatre La mà de mico de Salvador Vilaregut el dijous 25 de setembre al teatre de Les Fontetes de la Massana.

Els textos teatrals que aborden el gènere de terror no són gaires i La mà del mico és un dels pocs. Es tracta d'una adaptació del conte de l'anglès de William Wymark Jacob realitzada per Salvador Vilaregut a principis del segle passat. El relat, un clàssic de la literatura de terror, va ser considerat com una de les obres mestres del gènere per Alfred Hitchcock o Jorge Luis Borges.

És una obra de terror psicològic que utilitza els elements bàsics del terror per a crear una atmosfera densa, susceptible de ser transmesa a l'espectador si aquest s'introdueix suficientment en l'acció dramàtica. La trama gira al voltant d'una mà de mico dissecada que un oficial retirat mostra a una família que viu a prop d'un cementiri. La mà té poders màgics: se li poden demanar tres desitjos.

L'aposta de l'ENA – entitat formada pel Govern d'Andorra, el Comú de la Massana i la Fundació Crèdit Andorrà, i K-das-Q Produccions Úniques – per obrir aquesta temporada teatral al Principat estarà dirigida per Xavi Fernández i interpretada per la Cia. Prou Ensemble Theatre, Les representacions tindran lloc els dies 25. 26 i 27 de setembre, a les 21.30 h. Les localitats es poden adquirir a partir d'avui a l'Oficina de Turisme de la Massana i a l'Oficina Nacional de Turisme d'Andorra la Vella, i tenen un preu de 10 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT