PUBLICITAT

Bona visió de les propostes reformistes

M. R.
ESCALDES-ENGORDANY

La junta executiva ampliada de CR va validar i ampliar dijous el text aprovat pel grup parlamentari que lidera Joan Gabriel, consolidant finalment una proposta d'acord sobre mesures de reactivació econòmica. Des del PS, aquesta iniciativa es contempla amb bons ulls, segons va manifestar Goya, pel fet que "inclou mesures interessants" com ara l'aplicació de criteris d'eficiència energètica i sostenibilitat.

El Primer secretari del PS va confiar en què des del grup parlamentari "es llegiran molt atentament" aquestes mesures, fins el punt que es tractarà d'"arribar a un acord" en aquells punts de convergència. Goya va expressar que, si no hi ha un entesa amb ApC, "caldrà buscar un acord amb CR sobre les lleis fiscals el més aviat possible" i analitzar què és pot fer amb el projecte de llei de pressupost, a més de cercar vies per a la reactivació, on s'englobaria aquest debat.

Nomen guarda silenci

El president d'ApC no va voler fer declaracions sobre les 15 mesures reformistes per a la reactivació. Nomen va optar per no posicionar-se fins que el text s'entri al Consell, segons va explicar. En qualsevol cas, aquest tràmit serà imminent i podria portar al parlament el debat sobre les receptes per sortir de la crisi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT