PUBLICITAT

Un nou servei d'Esplai Juvenil a la Massana

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

El 15 de setembre hi haurà jornada de portes obertes i durant tot el mes l'activitat serà gratuïta per tal de donar a conèixer el nou servei d'Esplai Juvenil a la Massana.

L'Esplai Juvenil és un enllaç entre el centre d'Esplai i el Punt 400, adreçat a joves de 12 a 15 anys, amb «la intenció que tinguin un espai on fer deures i activitats dirigides per una monitora i amb un control d'assistència, segons va explicar la consellera d'Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir.

Cusnir va remarcar que aquest nou servei s'ha posat en funcionament a causa de les demandes dels pares, que demanaven un servei amb més control que el Punt 400 a partir del moment en què els infants deixen l'Esplai infantil. També va destacar que està molt satisfeta amb el funcionament del Punt 400 i va animar als joves a combinar els dos serveis. Aquesta és la principal novetat d'aquest curs escolar, pel que fa a les activitats extraescolars, com l'activitat de Teatre Musical o les Setmanes temàtiques, entre d'altres. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT