PUBLICITAT

Peñarroya: «No hem treballat tàctica fins ara perquè faltaven tres jugadors»

  • El BC MoraBanc afronta avui el segon amistós contra el Fiatc Joventut a Ponts
I.M.
ESCALDES ENGORDANY

Periodic
Foto: GERARD SOLÉ

El BC MoraBanc Andorra afronta avui (18.00 hores) el segon amistós de pretemporada contra el Fiatc Joventut a Ponts.

Un matx en el qual es podrà veure en acció a dos dels nous fitxatges: «Bogris ha entrenat tota la setmana i per tant està a disposició. Mirarem també que Ivanov tingui algun minut que ens serveixi també per avaluar en quines condicions arriba». Només faltarà Román Martínez.

Per a Joan Peñarroya, la mentalitat continua sent un aspecte secundari en un partit que no té un altre objectiu que el d'agafar ritme de competició i testar com va l'evolució de l'equip. Davant hi haurà un rival ACB i el tècnic manresà avisa: «Aquest equip ja s'assemblarà al que serem i ja podrem fer rotacions més normals».

Ja fa tres setmanes que el conjunt andorrà va començar els entrenaments i segons el tècnic: «A nivell de joc podrem estar una mica millor», respecte a l'amistós de la setmana passada que va guanyar 68-61 contra La Bruixa d'Or Manresa. «Tenim alguna situació més treballada a nivell ofensiu que defensiu».

Sobre la feina feta fins ara, Peñarroya va reconèixer que a nivell tàctica encara no s'ha aprofundit: «No té sentit que treballem aquesta faceta faltant tres jugadors [Bogris, Román Martínez i Ivanov]. A partir de dilluns que ja hi serem tots ja ens hi posarem; i en els propers partits es podran veure encara més coses».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT