PUBLICITAT

Debut d'Andorra al Mundial d'atletisme de muntanya

  • Representa la FAA un equip masculí amb Sansa, Royo, Fernandes Pita, Valls, Gómez i Martínez
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El Campionat del Món d'atletisme de curses de muntanya comptarà demà diumenge per primera vegada amb presència andorrana, després que la FAA hagi estat convidada pels organitzadors. La cita és a Itàlia i Andorra compta amb sis corredors.

Els atletes Pep Sansa, Víctor Martínez i Joan Valls, del CE Sant Julià, i Jordi Royo, Manel Fernandes Pita i Carles Gómez, del CA Valls d'Andorra (CAVA) han estat els corredors seleccionats per la Federació Andorrana per representar el Principat a la localitat italiana de Casette di Massa, a la Toscana. De l'equip d'esportistes, Martínez viatja també com a tècnic de l'equip, mentre que la FAA ha inclòs Joan Berenguer, membre de la junta directiva, com a cap de missió.

RENÚNCIA A TENIR EQUIP FEMENÍ / Els organitzadors van oferir a la FAA la possibilitat d'assistir a aquest Campionat del Món amb un equip masculí i femení absolut i júnior, però finalment la Federació ha decidit descartar l'equip femení i aportar-ne un de masculí exclusivament.

¿COM ÉS AQUEST MUNDIAL? / El Mundial d'atletisme de curses de muntanya és particular: els anys parells és una cursa només de pujada, amb 10km i 1.000m de desnivell. Aquest serà el perfil d'aquesta edició de 2014. Els anys imparells la cursa compta amb pujades i baixades.

CONGRÉS DE LA IAAF / Així mateix, durant el cap de setmana se celebrarà el congrés anual de les diferents federacions de la IAAF en curses de muntanya. A les reunions serà present el president de la FAA, Eduard Ricard Garcia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT