PUBLICITAT

Un furt en uns apartaments pot costar dos anys

  • Els fets van tenir lloc el gener de l'any passat en un edifici del Pas de la Casa
  • Els sis nois van forçar les taquilles i es van emportar material d'esquí dels hostes
EVA ARASA
ANDORRA LA VELLA

El Ministeri Fiscal demana penes de dos anys de presó condicional per a cinc dels processats en un cas de furt amb força sobre les coses, que va tenir lloc el mes de gener de l'any passat en un edifici d'apartaments del Pas de la Casa. Per al sisè processat, que era menor de 21 anys en el moment dels fets, la pena sol.licitada és de sis mesos de presó condicional. D'altra banda, entre tots sis hauran de fer front als 2.278,07 euros que reclama la propietat si el Tribunal de Corts finalment els condemna.

Els fets van tenir lloc el mes de gener de l'any passat. Un grup de nois provinents de l'Estat espanyol van venir a passar uns dies al Principat i es van allotjar als apartaments Frontera Blanca del Pas de la Casa. Aleshores es van adonar que, en una sala gran de l'edifici, hi havia les taquilles on els hostes guardaven el material d'esquí. Uns dies més tard, concretament el 13 de gener, els joves van forçar amb un ganivet un total de 60 taquilles, segons la versió de la gerent de l'edifici, i en van arribar a obrir 43, d'on van extreure i furtar material divers.

Els advocats de la defensa van estar d'acord amb la qualificació del delicte feta pel Ministeri Fiscal --delicte major de furt amb força--, si bé van demanar que la pena sigui d'un any de presó condicional, tenint en compte que tots els processats van reconèixer els fets i van col.laborar amb la Policia a l'hora de recuperar el material sostret. La indemnització a la propietat quedaria coberta amb la fiança dipositada. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT