PUBLICITAT

La final de la Copa d'Europa, última cita del curs estival

  • El Vallnord Bike Park La Massana aplegarà prop de 200 participants
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
El tret de sortida de l'edició del 2013, al Vallnord Bike Park la Massana Foto: VALLNORD

El Vallnord Bike Park La Massana acull la final de la Copa d'Europa Maxiavalanche Enduro, després que s'iniciés, al mateix escenari, el 14 i 15 de juny. Una vegada celebrades també la resta de proves a França i Italia, el calendari torna aquest cap de setmana a La Massana per decidir els campions. Es preveu la participació de més de 200 bikers, entre ells Karim Amour, que es va endur el títol la passada temporada.

Per aquesta darrera prova l'organització proposa una edició més suau pels bikers, «amb uns circuits més accessibles amb els remuntadors mecànics i un desnivell negatiu força atractiu», va descobrir del recorregut George Eduard, director Maxiavalanche.

Avui hi haurà la primera jornada, en la qual es disputaran tres especials cronometrades. La primera serà pel Camí del Solà, a partir de les 10 hores; la segona, a les 12, tindrà lloc pel camí de la Maxiavalanche, amb sortida a la Caubella i arribada al Prat del Grillaire. Finalment, la darrera especial serà en el tram comprés entre el Pla de la Cot i Sispony, a les 13 hores.

Les sortides es realitzaran en grups de dos pilots a intervals d'un minut i la suma dels tres temps donarà la classificació de la final del diumenge.

El segon i últim dia de competició constarà de dues mànegues, seguint el protocol de Marathon Enduro: sortides en grups de vint corredors, començant pels deu primers segons els resultats del dia anterior. Els bikers sortiran amb cinc minuts de diferència des del Pla de la Cot, a 2.050 metres, fins al Prat del Grillaire, a La Massana, a 1.300 metres. La primera mànega serà a les 10 hores i la segona, a les 12 hores.

L'entrega de premis tindrà lloc a les 15 hores a la plaça de les Fontetes de la Massana, centre neuràlgic de la competició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT