PUBLICITAT

Màxima expectació amb ?el Trial de les Nacions

  • La britànica Emma Bristow venç a Sant Julià i s'imposa en la 15a edició del Campionat del Món
R. MORA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Foto: TONY LARA

L'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria oferia ahir un aspecte fantàstic. Ple de gom a gom per tots els equips participants, les autoritats i aficionats d'una cita esportiva que ha captivat la parròquia laurediana. Hi ha màxima expectació –hi és Toni Bou– i es nota en els carrers que envolten la plaça de la Germandat, centre neuràlgic del Campionat de les Nacions. 23 països representats, i entre ells Andorra amb tota la il·lusió.

Ahir es va disputar la tercera prova del calendari del Campionat del Món femení, després de les de Bèlgica i Espanya, i la guanyadora va ser la britànica Emma Bristow, que també es va imposar en la cita laurediana. El podi final del Mundial el van completar la també britànica Rebekah Cook en la segona posició, i l'espanyola Sandra Gómez en la tercera.

Avui des de les 10.00h, inici de la competició a Nagol i Aixirivall, i a les 15.15h la cerimònia de premis. Diumenge, segona cita des de les 11.00h, i els premis a les 18.15h.

L'EQUIP ANDORRÀ / Albert Cabanes, Quim Arimany –substitut de Marcel Albós, lesionat–, Pere Torres i Miquel Font són els representants de l'equip masculí del Principat, mentre que el femení el formen Sandra Bonet i la catalana Alba Villegas.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT