PUBLICITAT

Reig reestructura el negoci de Vasari a Madrid i Barcelona

  • La joieria de la capital es reubica i la de la Ciutat Comtal es tanca
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La botiga de Vasari al Passeig de Gràcia tancada. Foto: FERRAN NADEU

El grup andorrà Reig ha decidit reestructurar el negoci de Vasari. La joieria que tenia al número 73 del Passeig de Gràcia tanca les seves portes, decisió motivada sobretot per l'excessiu preu del lloguer que s'estava pagant (al voltant de 50.000 euros). Pel que fa a la botiga de Madrid, s'ha tancat també, tot i que temporalment. L'edifici que ocupava serà enderrocat i se li està buscant una nova ubicació.

D'aquesta manera, i almenys durant un temps, el negoci de Vasari es queda únicament amb un punt de venda, el que hi ha a Andorra, concretament al número 14 de l'avinguda Meritxell.

Segons informa el mitjà Expansión, el local que fins ara el grup Reig ocupava al passeig de Gràcia serà ocupat per la botiga de llenceria de gamma alta La Perla. No es descarta, però, l'opció de tornar a obrir un Vasari a un altre local barceloní.

El negoci de moda de Reig es compon, a més de Vasari, d'una participació en els drets de franquícia a Espanya de la firma de calçat Manolo Blahnik. A més, l'empresa és propietària de la firma de luxe Azzaro. De moment, només distribueix la seva moda a espais multimarca del mercat francès.

Reig també gestionava el dret de la franquícia de Diane Von Furstenberg, però fa una mica més d'un any va decidir no renovar el contracte amb la dissenyadora nord-americana. El 2012, la companyia va tancar l'únic punt de venda de Diane Von Furstenberg a Espanya, que estava ubicat al número 14 del carrer Claudio Coello de Madrid, i va descartar els seus plans d'ampliar la xarxa de distribució a d'altres ciutats com València, Marbella, Barcelona o Lisboa.

Amb tot, la moda estava inclosa fins fa uns anys a la divisió Reig Capital Luxury & Retail. Però ara ja forma part de la resta de l'activitat inversora del grup, junt amb sectors com la indústria o el negoci editorial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT