PUBLICITAT

A punt la sisena fase d'embelliment de Meritxell

  • El comú crea una comissió especial per adjudicar les obres
IMAR MARTÍNEZ
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La cònsol major, Rosa Ferrer, durant la sessió d'ahir Foto: ÀLEX LARA

En el Consell de Comú d'Andorra la Vella que es va celebrar ahir a la tarda es va decidir crear una comissió especial per adjudicar les obres de pavimentació de la vorera ampliat de l'avinguda Meritxell. L'informe tècnic dels treballs de la sisena fase de l'embelliment de l'eix comercial de la parròquia arribarà dilluns vinent, data en què s'ha decidit fer la reunió per decidir l'empresa adjudicatària entre les ofertes presentades. L'objectiu és començar les obres en uns 15 dies per estar acabades el dia 12 d'octubre per l'inici de la temporada d'hivern.

En la sessió també es va aprovar la liquidació del primer semestre del 2014, tancant amb un superàvit de 3,6 milions d'euros. Ferrer va assegurar que la intenció és «tancar en positiu l'any i eixugar el deute acumulant, intentant estar per sota dels 50 milions d'euros». També es van adjudicar les obres del Centre Esportiu Serradells per un valor de 384.000 euros.

La Regla d'Or / Per altra banda, Rosa Ferrer va confirmar que disposa d'un esborrany «no definitiu» de l'informe sobre la Regla d'Or i va afirmar que «han detectat dificultats d'adaptació a la Constitució» , tot i que va reiterar que «estem d'acord amb els objectius que es persegueixen». Ferrer va afegir que hi ha una opinió compartida sobre el Tribunal de Comptes, ja que «se li està donant una potestat a un òrgan que no és constitucionalment reconegut i no li pertoca». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT