PUBLICITAT

Vallnord gestionarà àrees conjuntes de les societats

  • La setmana vinent s'aprova el nou contracte de mandat entre Emap i Secnoa
PEPA GALLEGO
LA MASSANA

Periodic
Pistes d'esquí del sector de Pal. Foto: O. M.

El consell d'administració de Vallnord, que té previst reunir-se la setmana vinent, aprovarà el nou sistema de gestió mixt de les societats que l'integren. Serà una nova manera de dirigir el camp de neu, després de decidir la separació de la gestió de les dues societats, Emap i Secnoa, o dels sectors Pal-Arinsal i Ordino-Arcalís. Vallnord no només serà qui comercialitzi la marca amb el forfet únic, sinó que també gestionarà àrees comunes entre els dos sectors.

"Per una banda, estarem com el primer any de Vallnord amb una gestió separada dels sectors, és a dir d'on venim, i després d'on estem, compartint algunes de les àrees, però això sí, amb força d'ànim i on el client guanyarà en l'atenció", va explicar ahir Martí Rafel, director de Vallnord.

Així, a més de comercialitzar la marca, Vallnord gestionarà àrees com les dels recursos humans, la de qualitat i d'altres suports, com compres, per exemple, amb l'objectiu que els dos sectors estalvien i optimitzen recursos. La separació de la gestió de les dues societats no serà, segons Rafel, una cosa que hagi de notar el client. "Es tracta de fer un model eficient per garantir el servei i no duplicar recursos i costos", va explicar. Després d'haver perfilat bé quines seran aquestes àrees de suport comunes entre les societats, es preveu que el consell d'administració aprovi el que es diu el nou contracte de mandat de Vallnord. Un contracte que ja s'ha renovat altres cops, i que després ha de passar també pels consells dels comuns de la Massana, que ja ho té com a punt del dia per al vinent 30 de setembre, i també el d'Ordino. El forfet serà, com ja es va avançar, conjunt entre els dos sectors. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT