PUBLICITAT

Els 100 vehicles d'aquest any fan pensar en canvis per al 2015

  • L'organització va rebre 160 demandes d'inscripcions per a la 43a edició que s'inicia demà
R. MORA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Amb un 40% de francesos, 30% d'espanyols i altre 30% d'andorrans, i amb algun equip alemany que s'ha inclòs entre els afortunats que han entrat en el selecte grup de 100 vehicles acceptats, el Ral·li d'Andorra Històric que comença demà té assumit que per a les pròximes edicions, molt segurament per al 2015, haurà d'obrir la mà amb canvis que permetin augmentar el número de participants, amb la possibilitat fins i tot de fer sortir la carrera de regularitat de les fronteres andorranes, tot i tenint sempre Ordino de centre neuràlgic.

Així ho va manifestar Toni Sasplugas, director general de l'Automòbil Club d'Andorra, organitzador d'aquest ral·li amb 43 anys d'història. Les circumstàncies que envolten aquesta cita esportiva de gran atractiu per als amants dels cotxes antics –són tot vehicles fabricats entre 1970 i 1987 per a un ral·li de regularitat– fan que any rere any augmenti la demanda de participació.

Així, si per a aquest any el límit eren 90 vehicles, en menys de 48 hores es van rebre més de 160 sol·licituds, el que va fer pensar els organitzadors a oferir deu places més escollides per ordre de petició. En seran doncs 100 cotxes per a 110km de regularitat distribuïts en 12 trams, vuit d'ells diferents i altres dos nous. L'ACA no ha fet públic el road-book per jugar amb l'efecte sorpresa, així que els pilots no sabran fins el dia abans quin serà el recorregut. L'inici, demà a les 17.00h a Ordino. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT