PUBLICITAT

La venda de forfets per a no residents s'incrementa un 37%

  • El 29 d'aquest mes Vallnord posarà a la venda els abonaments per als esquiadors del país
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Esquiadors a Pal Foto: TONY LARA

Un mes després que Vallnord posés a la venda en línia el forfet de temporada amb un preu reduït per a no residents, les vendes ja han augmentat un 37% respecte del mateix període de l'any passat, segons va informar ahir el domini esquiable. A més a més, a partir del dilluns 29 de setembre es posaran a la venda els forfets de temporada per als residents a Andorra i es podran recollir els abonaments comprats a les oficines de turisme d'Ordino i de la Massana, i a Pyrénées Andorra. En aquest cas, la voluntat és que el preu del forfet es mantingui similar al de la temporada passada.

La reducció d'un 5 % de mitjana de les tarifes generals de preus i el descompte per compra anticipada han resultat dues accions molt positives i han permès incrementar pronunciadament les xifres respecte a les de l'any passat. Fins a finals d'aquest mes la venda de forfets estarà disponible exclusivament a la pàgina web de l'estació (www.vallnord.com) amb unes tarifes especials. A partir de l'octubre els preus augmentaran gradualment fins a l'obertura de l'estació.

«Estem realment satisfets, ja que la reestructuració de preus que hem dut a terme està comportant uns resultats més que positius. El fet que el Govern d'Andorra hagi aplicat un IGI (Impost General Indirecte) reduït a les estacions d'esquí ens ha permès actuar en benefici del client», va manifestar ahir Martí Rafel, director de Vallnord.

Pel que fa a Grandvalira, encara no s'han fet oficials els preus dels forfets ni quan sortiran a la venda, però la intenció és la de mantenir-los i en qualsevol cas, si hi ha una pujada de preu serà molt lleugera, mínima.

Tarifa infantil / Tornant a Vallnord i als seus preus, la nova política per a la temporada 2014-2015 coincideix amb el desè aniversari del domini i amb una millora dels serveis. Aquest any s'ha suprimit la categoria júnior, de 12 a 18 anys, i s'ha ampliat la categoria infantil fins als 15 anys. Així doncs, per als clients fidels d'entre 6 i 15 anys, i durant el mes de setembre, el preu del forfet de temporada costa 325 euros i per als clients nous, 350 euros.

tarifa +16 / La tarifa +16 és la gran novetat d'aquesta temporada i inclou els esquiadors joves i adults d'entre 16 i 65 anys. En aquesta categoria, el preu del forfet de temporada durant aquest mes per als clients fidels costa 400 euros, mentre que per als clients nous val 425 euros. Pel que fa als jubilats, el preu del forfet de temporada es manté en 160 euros fins a l'inici de la temporada, i, posteriorment, només pujarà deu euros.

Per a tota la família / Vallnord és essencialment una estació familiar i aquesta nova política de preus inclou un forfet infantil gratuït per cada adquisició d'un forfet adult. Aquesta promoció especial estarà disponible durant tota la temporada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT