PUBLICITAT

Jornada solidària i familiar aquest dissabte a l'estació de Pal

  • Hi haurà curses de sacs, tallers de pintura, jocs de corda i un concurs de gossos
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

Aquest dissabte, a partir de les 10 del matí, se celebrarà a l'estació de Pal una diada de diversió a l'aire lliure, organitzada pel Club Internacional d'Andorra. La jornada inclourà activitats i entreteniments per a tothom.

L'esdeveniment està orientat a gent de totes les edats i nacionalitats, tot i què donada l'estreta col·laboració amb el Club Piolet, molts dels jocs estaran especialment orientats a nens de 6 a 12 anys.

Les diferents activitats inclouran aliments i begudes així com música. També hi haurà activitats tradicionals com el joc de la corda, estira-i-arronsa, una caminada benèfica, tómboles, curses de sacs per a nens i nenes, curses de culleres amb ous, a més de tallers de pintura facial i altres jocs divertits.

A banda hi haurà un concurs de gossos amb més de vuit categories, on els participants hauran de pagar 1 euro per categoria, així com per a la resta d'activitats. En el cas de la caminada benèfica –on es necessari inscriure's a partir de les 9 hores– les aportacions monetàries es poden fer en metàl·lic abans, durant i després de la jornada.

Tots els diners recaptats aniran destinats a les associacions esmentades a continuació: Caritas Andorrana, ADA, AFFMA i Animals dels Pirineus.

A més a més, durant tota la jornada i fins al dia mundial del Turisme (27 de setembre) el preu del telecabina de la Massana (Vallnord) serà de 6 euros, aquest preu inclou telecabina, entrepà i beguda.

Vallnord donarà part de la seva recaptació, en les activitats infantils que es poden contractar a l'estació, als organitzadors de l'esdeveniment.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT