PUBLICITAT

Koldo: «No entenc que les crítiques a la gespa després del partit»

  • Koldo: «Si la FIFA autoritza jugar, no sé perquè Coleman i Bale no es queixen abans», diu
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

El seleccionador nacional Koldo Álvarez, no és d'aquells que opinin gaire sobre tot allò que no li pertany en la seva professió. I tampoc s'ha volgut esplaiar massa amb la polèmica de la gespa de l'Estadi Nacional, però ha volgut deixar una cosa clara al respecte sobre les crítiques rebudes en el postpartit a càrrec del seu homòleg gal·lès Chris Coleman, i ahir en boca de Gareth Bale amb el seu oportú «És el pitjor camp en el qual he jugat mai». Així, Koldo va exposar: «La gespa no està bé i és una realitat, però nosaltres ens hi adaptem i prou. Si la FIFA i la UEFA van donar llum verda a jugar-hi fa sis dies, em sorprèn que ells dos critiquin la gespa després del partit, i no abans». Clar, directe i de poques paraules. Com sempre.

«NO ERA FALTA D'ILDE EN L'1-2» / Per a ell, però, el verd no ha influït en el resultat final, com sí que va influir la falta de Lima a Williams. «Considero que la falta va ser al revès. I també que l'àrbitre no marca no marca la línia al terra amb l'esprai. Després Riera surt i rep una targeta».

Sobre la tasca dels seus pupils, però, Koldo estava més que orgullós. «Ahir, en arribar a casa, vaig tornar a veure el partit, em vaig desvetllar i em va costar dormir . Però vaig poder comprovar que, certament, vam fer moltes coses ben fetes, amb i sense pilota. Basculacions, actitud, sacrifici defensiu, ordre, cobertures, ajudes... No havíem de deixar espais i només una centrada des del mig del camp va permetre que Gal·les marqués amb la pilota en joc. Em preocupava un camp més ample però he acabat força content per la bona feina feta». H.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT