PUBLICITAT

La Xixerella acollirà l'Europeu per equips la setmana que ve

  • Andorra tindrà un equip que aspira «a arribar a la final» en una competició amb vuit països
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El president Valls, Cerqueda, el capità Armengol i la resta de l'equip tret de Pau Pérez, ahir a Crèdit Andorrà Foto: TONY LARA

El camp Xixerella Park de la Massana acollirà la setmana que ve, del 17 al 20 de setembre, el Campionat d'Europa per equips, un dels tornejos subratllats en vermell a tot el vell continent.

Andorra, com no, tindrà un equip amfitrió, que ha sortit dels millors classificats del Rànquing de la temporada passada. Aquests són Josep Escabrós, Francesc Gaset, el jove Ricard Morat, Francesc Pérez, Pablo Pérez i Joan Jordi Segura. Davant tindran com a rivals Catalunya, França, Galícia, Holanda, Noruega, País Basc i Suïssa. I, sense complexos, el capità de l'equip, Toni Armengol, va deixar clar: «L'objectiu és acabar entre els dos primers. Veig de favorits Holanda i Catalunya. Per aquest ordre... Però primer anem nosaltres», va dir entre riures, però sense ironia.

El campionat, que preveu aplegar més d'un centenar de persones –entre participants i acompanyants– es desenvoluparà en vuit voltes de competició, començant per dues rondes classificatòries en stroke play, i els quarts de final, semifinal i final per parelles foursome i també en individuals.

El camp està «impecable», segons va detallar Armengol, «i així es mantindrà» tot i que la setmana abans hi haurà l'Open d'Andorra, una altra competició internacional que posarà a prova a la nova junta que encapçala Joan Valls des del mes de juny i que va rellevar en la presidència a Mireia Baux.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT