PUBLICITAT

Espectacles i música en viu al 'De Copes'

  • Les botigues de la zona antiga d'Andorra la Vella obriran demà de nit per consolidar l'oferta?
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un grup de persones en una terrassa d'un establiment de la plaça Rebés a Andorra la Vella. Foto: JOSEP DEGURA

La quarta edició del De copes al Centre Històric d'Andorra la Vella que es farà demà apostarà per la música i els espectacles en viu. Els comerciants consideren la iniciativa com una bona fórmula per activar el Cap del Carrer i atreure més turisme.

A diferència de les edicions anteriors, on la música electrònica i els dj hi tenien una major importància, en aquesta ocasió s'ha volgut apostar per la presència de conjunts musicals.

El motiu, tal com van explicar ahir el cònsol menor de la parròquia, Jordi Minguillón, i la secretària de l'Associació de Comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella, Mar Garcia, és que es van adonar que el tipus de públic és d'una edat més elevada i prefereix la tranquil·litat.

Garcia també va constatar que, des que es fa aquesta iniciativa, «la gent coneix més el Centre Històric» i creu que això ajudarà a revitalitzar-lo. En aquesta edició, hi participaran una seixantena de comerços.

GRUPS/ Al llarg de la nit hi haurà concerts de grups locals, amb actuacions de Fano Pallarès i Oriol Vilella, de Blau d'Àngel o música chill-out. A banda, també es farà una festa revival amb música dels anys 70, 80 i 90 i un espectacle d'humor dels Quelcom. Pel que fa als bars i restaurants, la majoria oferiran tastets o menús especials, i tothom que ho vulgui podrà participar en els sorteigs de diferents premis. Tots els comerços i restaurants participants, a més, convidaran a una copa, informa l'ANA.

DARRERA EDICIÓ/ En la darrera edició, el nombre de comerços participants va ser de 70, deu més que aquest cop, però des de l'Associació de Comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella van voler treure-hi ferro. Garcia va explicar que, d'una banda, «estem en època de fires, i hi ha alguns comerços que estan tancats», ja que els seus propietaris són fora.

D'altra banda, també hi va haver comerços que s'hi van apuntar inicialment, com ara supermercats, però «després han vist que pel tipus de producte que venen, no els val la pena estar oberts fins a la mitjanit.

Tant Minguillón com Garcia van assegurar que aquesta iniciativa ha contribuït a dinamitzar el Centre Històric, ja que ha fet que la gent «conegués la zona» i s'hi tornés a passejar. Minguillón, de fet, va assegurar que el barri «s'ha consolidat com a zona de copes i sopars», i que cada cop hi ha «més ambient».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT