PUBLICITAT

Més de 20 cursos, tallers i activitats per a nens i adults a Escaldes

  • Novetats a les propostes culturals i esportives per al curs 2014-15
IMAR MARTÍNEZ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Infants al Taller de creadors Foto: TONY LARA

El Comú d'Escaldes-Engordany va presentar ahir les activitats culturals i esportives per a nens, joves i adults programades pel curs 2014-15. Els encarregats de la presentació van ser la consellera de Cultura i Circulació, Núria Barquín, i el conseller d'Esports, Joaquim Tomàs.

Pel que fa a les activitats culturals, el Departament de Cultura compta amb més de 20 cursos, tallers i activitats. Els adults amb inquietuds artístiques compten amb tallers i amb la 8a edició de les tres xerrades Per Amor a l'Art que se celebraran durant el curs a la Biblioteca Fundació RàdiumTaller. A més, hi ha una àmplia oferta en estils de ball. Entre els més joves, a més de les activitats i cursos de música i artístics, Barquín va destacar els tallers de Tots Sants 2014 i el de Carnaval 2015.

L'oferta en activitats esportives és molt similar als anys anteriors, amb les escoles esportives com a pedra angular del Departament d'Esports i que el curs passat comptava amb 550 infants. Tomàs va assegurar que «aquest any, els nens apuntats a les activitats de les escoles esportives tindran accés a gratuït a les piscines comunals». A més, s'han afegit dues noves escoles: la de natació sincronitzada i la de skate.

En el cas de les activitats culturals, les inscripcions, que es fan al Servei de Tràmits del Comú, es van obrir ahir i ho estaran fins els proper 24. L'inici dels cursos serà a partir del dia 29 de setembre i acabaran el 30 de junt de l'any vinent. Pel que fa a les activitats esportives, les inscripcions es van obrir a principis de mes i es fan al Departament d'Esports. En aquest cas, el curs comença a partir del dia 15 de setembre. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT