PUBLICITAT

Detinguda una dona per agredir la seva parella i insultar la Policia

  • El Cos va detenir un total de 16 persones la setmana passada
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'edifici central de la Policia. Foto: ÀLEX LARA

La Policia va detenir diumenge passat, pels volts de les 20.30 hores, una dona no resident de nacionalitat keniana de 29 anys. El cos es va haver de desplaçar fins la parròquia de Canillo, després de ser alertat que una dona havia agredit a la seva parella. Quan hi van arribar es van trobar aquesta dona, molt alterada, que també va amenaçar i insultar la Policia. Va oferir resistència quan era controlada i detinguda.

Segons va informar ahir la Policia, s'acusa a la jove no resident d'un delicte contra la integritat física i moral (per agredir la seva parella) i d'un amenaces, injuries, resistència i desobediència a funcionaris de la policia en l'exercici de llurs funcions. Aquesta detenció se suma a les 16 que va efectuar el Cos durant la setmana passada. Destaca la del passat dilluns 1 de setembre, a un home no resident de nacionalitat mexicana de 31 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra l'administració de justícia (blanqueig de diners), i un delicte contra el tràfic jurídic (creació i ús de document públic inautèntic).

A banda, dijous es va detenir un home resident xilè de 45 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i contra la intimitat i inviolabilitat de domicili. Tot apunta a un tema de faldilles: L'interessat es va presentar i va entrar sense autorització al domicili de la seva exparella. Allà va causar lesions a un home amic de la dona.

També es va detenir un home no resident de nacionalitat xinesa de 30 anys, a Encamp, com a presumpte autor d'un delicte de desobediència a una ordre d'expulsió, per un període de tres anys. Finalment, la Policia també va actuar per dos baralles nocturnes. La primera, contra un resident portuguès de 39 anys, com a presumpte autor de resistència i desobediència a funcionaris de policia en l'exercici de llurs funcions. Els fets van ser causats arran d'una baralla a la via pública a Andorra la Vella. La segona va tenir com a protagonista un home andorrà de 27 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física a l'aparcament d'un local d'oci de La Massana. Va ser arran d'una agressió, on la víctima, un home andorrà de 44 anys, va patir lesions de consideració.

Furts a botigues / També dins del balanç de detencions, van ser interceptades tres persones per possessió de drogues, tres per conduir begudes i dos per diversos furts a botigues de roba.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT