PUBLICITAT

Surten a la venda les entrades del Narciso Yepes

  • Els concerts tindran lloc de l'11 al 30 d'octubre a l'Auditori Nacional
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
A l'esquerra, la cantant Luz Casal, a la dreta, Maria de Medeiros. Foto: FM GARCIA/ VICTOR HUGO

El Comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà, organitzadors del Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà, van anunciar que avui surten a la venda les entrades de la 32a edició. Les localitats es podran adquirir a l'Oficina de Turisme d'Ordino i a l'Oficina Nacional de Turisme d'Andorra la Vella. Els preus oscil·len entre els 10 i els 30 euros.

En aquesta edició, el Festival Narciso Yepes ofereix sis concerts que es duran a terme de l'11 al 30 d'octubre a l'Auditori Nacional d'Andorra i l'església parroquial d'Ordino. El Festival s'inaugurarà amb un concert de jazz a càrrec d'Andrea Motis & Joan Chamorro Group acompanyats per l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA). .

El segon concert serà a càrrec d'El Sextet Romàntic, format per cinc membres de l'ONCA, amb la col·laboració de la violinista armènia Tatevik Khachatryan. També com a novetat, s'oferirà el musical infantil Geronimo Stilton amb Els Fantàstics i la Companyia de la Fantasia, la primera vegada que es programa un concert infantil i familiar en el marc del Festival.

El torn d'Els Amics de les Arts serà el dia 17 d'octubre, concert en el qual presentaran el disc Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure; Maria de Medeiros, l'àlbum Pájaros eternos, el dia 24 d'octubre, i Luz Casal, l'esperat nou treball Almas gemelas.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT