PUBLICITAT

La invasió 'Trekkie'

  • El cap de setmana del 12 al 14 de setembre es durà a terme la celebració del 48è aniversari d'Star Trek al Principat
L.F.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

La flota estel·lar Enterprise més famosa de la televisió arriba a Andorra la Vella. Si dissabte dia 13 algú es creua amb gent disfressada que busca un tresor per la capital, que no s'espanti, ens han envaït els Trekkies.

Els fans d'Star Trek celebraran al Principat el 48è aniversari de la sèrie americana, amb un cap de setmana temàtic organitzat conjuntament per Iutopia, el Club Star Trek d'Espanya i Findetrek.

La celebració constarà de diverses activitats, tant al local d'Iutopia com pels carrers d'Andorra la Vella i a d'altres locals del país.

Les activitats van des de la projecció d'episodis fins a la construcció d'una nau Enterprise, la creació d'un segell Star Trek personalitzat o un torneig de Piedra, papel, tijera, lagarto, Spock.

La festa serà interestel·lar amb «música sideral amb el DJ convidat Luiggi» i fins i tot el pastís tindrà la forma de la nau Enterpise. Durant l'esmorzar, Chocotrek, els participants podran escollir les activitats que faran durant el dia i per facilitar que tots els participants puguin gaudir de les activitats sense preocupar-se de conciliar les seves obligacions familiars, els organitzadors posaran a disposició d'aquests un servei de monitoratge per a nens de 3 a 12 anys en els casos en què no puguin participar en altres activitat més adultes amb els pares o germans grans.

En el menú temàtic especial per a l'esdeveniment, primers plats com Sopa Androiana de col o Cassoleta de patates Miles O'Brien, i per beure, vi d'espècies enoliana o cervesa romulana 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT