PUBLICITAT

'Promoció de la salut alimentària' de l'UdA comença el 17 d'octubre

EL PERIÒDIC
SAN JULIÀ DE LÒRIA

El proper 17 d'octubre està previst que comenci una nova edició del postgrau en Promoció de la salut alimentària, que s'estendrà fins al novembre de l'any que ve. La coordinació acadèmica és assumida per Maria Josep Rosselló. El postgrau té una càrrega de cinc crèdits europeus, que equivalen a una dedicació de 150 hores. Està estructurat en vuit mòduls. Les classes lectives combinaran la teoria i la pràctica, amb presentació i resolució de casos.

Aquest postgrau s'adreça a titulats universitaris que tenen la necessitat i l'interès d'adquirir i ampliar els seus coneixements en nutrició humana i dietètica per poder promocionar la salut alimentària. Els estudiants que hagin superat el procés d'avaluació previst al programa obtindran un diploma de postgrau en promoció de la salut alimentària expedit per la Universitat d'Andorra (UdA). El període de preinscripcions està obert fins al 10 d'octubre, i es poden formalitzar a la pàgina web de la Universitat (www.uda.ad). El preu de la matrícula és de 885 euros.

D'altra banda l'UdA, en el marc del Cicle de Perfeccionament Professional, oferirà un seminari sobre l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques. L'objectiu d'aquest seminari, finançat en un 27% per la Fundació Crèdit Andorrà, és oferir als participants coneixements generals sobre l'IRPF.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT