PUBLICITAT

Sofia es divorcia de Joan Carles, segons publica 'La Repubblica'

  • La decisió s'hauria adoptat després de l'abdicació a la Corona d'Espanya
EL PERIÒDIC
ROMA

Periodic
Foto: GTRES

Segons va publicar ahir La Repubblica d'Itàlia i recollit per l'edició italiana del Huffington Post, Joan Carles de Borbó i Sofia de Grècia són a punt de fer públic el seu divorci, després de 52 anys de matrimoni. El diari explica que «la decisió hauria nascut després de l'abdicació de Joan Carles», anunciada el passat 2 de juny.

«L'adéu a la corona significava», continua explicant el diari, «l'acomiadament de les formalitats per a Sofia, els deures familiars, i per sobre de tot, de les mentides per mantenir les aparences. Durant anys, l'exreina ha hagut de suportar, de fet, la traïció i les mentides del seu marit en silenci».

La separació, segons el diari italià, és un fet des de fa temps: «No s'han vist des de mitjans de juliol. Sofia ha anat a Mallorca per fer d'àvia a temps complet dels seus vuit néts. Els dos fills de la infanta Elena, els quatre de Cristina i petites Elionor i Sofia. Mentre que Joan Carles, que segueix recuperant-se després d'una operació quirúrgica de maluc, ha dedicat tot l'estiu a la rehabilitació. Fa tres dies, l'ex rei va deixar-se veure's a Granada en el partit inaugural de la Copa del Món de bàsquet».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT