PUBLICITAT

La cercavila i el pregó infantil a la Seu donen inici a la Festa Major

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU D?URGELL

Un any més el tret de sortida de la Festa Major de la Seu d'Urgell es va fer ahir al migdia amb la ja tradicional lectura del Pregó Infantil protagonitzat pels més de 250 nens i nenes que participen en els casals municipals de la Seu d'Urgell, de Castellciutat i de la comarca, juntament amb els esplais Pixies i Languedor, acompanyats per més d'una cinquantena de monitors.

El primer acte de la Festa Major va consistir en una cercavila on els nens i nenes van desitjar a tots els urgellencs una molt bona festa major.

La cercavila es va iniciar a la plaça de Catalunya, recorrent el centre de la ciutat fins arribar a la plaça dels Oms, davant de l'ajuntament, on van ser rebuts per la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones, Anna Vives, i la regidora de Festes, Meritxell Planes, que van agrair la seva participació. Vives i Planes també van remarcar que els infants ajudin a la comissió de festes durant aquests dies per tal que tothom actuï amb civisme.

«És festa major i tenim activitats preparades per tots i cal gaudir-les», van destacar Vives i Planes davant dels més de 250 infants que es van donar cita davant de l'Ajuntament de la Seu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT