PUBLICITAT

B-Funk amb clàssics dels anys 70 i 80 tanquen les Nits del Món

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Una nit dels anys 70 i 80 amb el grup B-Funk va tancar ahir a la plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany la segona edició de les Nits del Món. B-funk és una banda nascuda a Barcelona de vuit músics professionals de distinta procedència però amb un vincle comú: la passió per la música disco-funky.

Ahir van demostrar a Escaldes la seva professionalitat i experiència amb un so sòlid, personal i ple d'energia en un repertori que va anar del més pur funky-disco dels anys 70 i 80 passant per clàssics imprescindibles de la pista de ball com Kool & the gang, Jackson 5 i Jamiroquai.

Liderada per les dues grans veus d'Amanda Delfo i Clara Dini, la banda compta amb una sòlida base rítmica composta de bateria (Daniel Levy) i baix (Jorge Carrasco), la qualitat de la base harmònica formada per guitarra (Gora Casado) i teclats (Jose Gallardo) i una enèrgica secció de vents, composta per trompeta (Sergi Basart) i saxo tenor (Sergi Franch).

La primera Nit del món la va protagonitzar Marcelo Mercandant i el Quintet Porteño, i, com no podia ser d'altra manera, el tango va ser també el protagonista.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT