PUBLICITAT

Sindicatura accepta una pròrroga per esmenar l'IVA

  • També s'augmenta el termini per modificar el text sobre polítiques actives d'ocupació
  • CR esmena la proposta d'acord per formular un mapa nacional de fonts d'energia alternativa
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El Consell General. Foto: TONY LARA

El Butlletí del Consell General va anunciar ahir la pròrroga al termini per a la presentació d'esmenes al Projecte de llei de l'impost sobre el valor afegit. Una proposta a demanda de Joan Gabriel, president del Grup Parlamentari Reformista. El nou termini finalitza el 13 d'octubre a les 17.30 hores.

Una altra pròrroga decidida és la referent al termini per a la presentació d'esmenes al Projecte de llei de suplement de crèdit i de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades del desenvolupament de polítiques actives d'ocupació.

La sindicatura va admetre també el Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades dels treballs d'emergència per evitar la contaminació del riu d'Arinsal, com a conseqüència d'un vessament accidental de gasoil, així com l'esmena a l'articulat que ha estat presentada a la Comissió Legislativa de Sanitat i Medi Ambient. Pel que fa a les proposicions de llei, s'ha obert el termini de 15 dies per a la presentació d'esmenes a l'articulat a la Proposició de llei d'horaris comercials.

ALTRES ACCIONS
Sindicatura va publicar les esmenes de CR a la Proposta d'acord sobre la formulació d'un mapa nacional de fons d'energies alternatives i de localitzacions dels seus aprofitaments, en la línia de contemplar la sostenibilitat del mateix. A més, després que dimecres el Consell General aprovés la presa en consideració de la Proposició d'horaris comercials d'ApC, ahir es va obrir el període de presentació d'esmenes, que es podran realitzar fins el 14 d'octubre. Finalment, es va convocar una sessió informativa pública del Raonador del Ciutadà, Pere Canturri, pel 20 d'octubre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT