PUBLICITAT

Tret de sortida amb festa

  • Aquest nou curs hi haurà 1.810 places, una xifra que és similar a la de l'any passat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

El Centre Esportiu dels Serradells celebrarà el 28 de setembre una gran festa per donar el tret de sortida a les 66 activitats programades per al curs 2014-2015. La jornada comptarà amb la 13a triatló popular d'Andorra, un torneig de pàdel i esquaix, una masterclass de fitness i una botifarrada per a tots els participants. En total, per aquest curs hi haurà 1.810 places, una xifra similar a la de l'any passat, segons va exposar ahir el conseller d'Esports, Joventut i Noves Tecnologies, Marc Pons. Entre les noves activitats hi ha el programa Slimbelly i kick-boxing. Els preus també es mantenen en imports propers als del curs passat per la voluntat del comú de no augmentar els preus públics «per no afectar l'economia de les famílies», va assenyalar Pons.

A partir de l'1 de setembre es posen en marxa les 66 activitats del curs 2014- 2015 del Centre Esportiu dels Serradells. La majoria repeteixen de l'any passat i algunes només es fan a l'hivern però s'incorporen bàsicament dues novetats: el kick-boxing i l'Slimbelly per aprimar la panxa. Les activitats s'organitzen des del comú amb les 33 entitats esportives de la parròquia, entre les quals hi participen per primera vegada el Club Esportiu Carroi amb l'escola de futbol, el Kyokushin-do amb arts marcials per a totes les edats, el Wing Chun Andorra amb sessions de kungfu i el Club Esportiu Total KO amb el kick-boxing.

El nombre de places per aquest curs és de 1.810, similar a l'any passat, repartides en 1.150 infants a les escoles esportives, 600 joves i adults a les activitats per a més grans i 60 places per a les activitats sèniors. Es mantenen també en la mateixa línia els preus.

Per donar el tret de sortida a totes aquestes activitats s'ha organitzat una festa d'obertura de la temporada coincidint amb l'últim dia d'aturada tècnica dels Serradells el 28 de setembre. Es farà la 13a triatló popular d'Andorra, un torneig de pàdel i esquaix, una masterclass de fitness i una botifarrada per a tots els participants, informa l'ANA. Les activitats estan organitzades pels diferents clubs esportius i, per tant, cadascun fixarà els preus i les inscripcions per participar-hi. Tot i així, com va assenyalar el cap d'àrea d'instal·lacions esportives i de lleure, Marc Magallón, el preu serà «simbòlic».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT