PUBLICITAT

Coll de Nargó porta 6 dies sense telefonia ni Internet

EL PERIÒDIC
COLL DE NARGÓ

Coll de Nargó es troba sense servei de telefonia fixa i Internet des de dissabte al matí a causa d'un robatori en el fil de coure de la línia que prové d'Organyà. Els veïns del poble han denunciat la lentitud a l'hora de restablir el servei i lamenten els perjudicis que la incidència està provocant.

Concretament, els veïns es queixen que l'avaria afecta els serveis mèdics, ja que no es poden fer receptes ni consultar l'historial mèdic dels pacients, i també està generant problemes a la gent gran, que no pot fer ús de la teleassistència. A més, els negocis mostren la seva indignació pel fet que no poden cobrar amb targeta de crèdit i que perden clients que fan habitualment les comandes per telèfon.

La propietària del Forn Reig, Ester Reig, ha lamentat que la companyia no es farà càrrec de les pèrdues que ha ocasionat l'avaria, i ha mostrat la seva indignació per la lentitud a l'hora de resoldre-la. Considera que la companyia no és prou diligent pel fet de tractar-se d'un poble petit i «perdut a la muntanya».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT